Guissona inicia el curs de l’Aula d’Extensió Cultural amb les inscripcions pràcticament esgotades.

L’Aula projectarà des del mes d’octubre fins al mes de maig diferents xerrades de temàtiques variades. La inscripció a l’aula té un cost de 20€ i s’organitza des del Consell Comarcal, des del Consell Consultiu de la Gent Gran, amb la col•laboració de l’ajuntament de Guissona, la Universitat de Lleida, la Caixa i el departament de Benestar Social i Família de la Generalitat.

DIMARTS 15 OCTUBRE 2013

Guissona inicia el curs de l’Aula d’Extensió Cultural amb les inscripcions pràcticament esgotades.

Un any més, la sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona es va omplir de gom a gom per tal de donar la benvinguda al curs acadèmic de l’Aula d’Extensió Cultural de la Segarra.

En primer lloc, es va fer la presentació institucional del curs amb la presència del vicerector d’Activitats Culturals i Projecció Universitària de la Universitat de Lleida, Sr. Joan Biscarri.  Posteriorment, van tenir lloc els parlaments a càrrec del President del Consell Comarcal, Adrià Marquilles, i l’alcalde de Guissona, Xavier Casoliva.

Tots els parlaments van coincidir amb la idea que és un encert la projecció de les aules en comarques com la Segarra perquè dóna molta vida als municipis.

La sessió inaugural va estar presidida per l’economista, Arcadi Oliveres, que va projectar una xerrada sota el títol “Independència i crisi”.

L’Aula ja compta amb 107 inscrits i el màxim oscil·la fins a 120.  

L’Aula projectarà des del mes d’octubre fins al mes de maig diferents xerrades de temàtiques variades. La inscripció a l’aula té un cost de 20€ i s’organitza des del Consell Comarcal, des del Consell Consultiu de la Gent Gran, amb la col·laboració de l’ajuntament de Guissona, la Universitat de Lleida, la Caixa i el departament de Benestar Social i Família de la Generalitat.