GUISSONA INICIA EL QUART CICLE DE VISITES GUIADES NOCTURNES

Arriba de nou el mes d’agost i amb ell, el 4t Cicle de Visites Guiades Nocturnes, unes visites organitzades en col·laboració entre l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Guissona i el Patronat d’Arqueologia de la vila

DISSABTE 08 AGOST 2015

Aquest divendres es va dur a terme la primera visita, la qual va arribar al seu aforament màxim, i que ens va donar l’oportunitat de conèixer millor l’església de Santa Maria i descobrir els racons més amagats com per exemple la necròpolis i els passadissos que hi ha al darrere de la coneguda capella del Claustre. La visita va acabar al campanar, on ACTUA PRODUCCIONS van sorprendre als assistents amb un petit espectacle.

El tema de la propera visita és la ceràmica romana i la última tindrà com a tema els carrers de Guissona, basada en el llibre Un tomb pels carrers i les places de Guissona: els seus noms i topònims a les actes municipals de Antoni Roca i Tresents, que es presentarà per la Festa Major aquest setembre. Totes dues visites, conclouran amb un espectacle que sorprendrà als assistents.