GUISSONA INICIA EL SEU VIATGE EN EL TEMPS ROMÀ

Un viatge que s'inicià amb la inauguració, la setmana passada, de l'exposició 20 ANYS DE MERCAT ROMÀ, una exposició que rememora la història d'aquest Mercat Romà i dels seus aspectes més importants: parades, participació popular, capvespres a la romana, eixos conductors, imatge gràfica i ball de cloenda. Aquesta exposició bàsicament fotogràfica, també recull molts elements representatius de la història del Mercat Roma. L'exposició restarà oberta de dilluns a divendres en horari de biblioteca i el dia del Mercat Romà durant tota la jornada.

DIMARTS 05 JULIOL 2016

Dimarts, 5 de juliol.

 

GUISSONA INICIA EL SEU VIATGE EN EL TEMPS

 

Quinze dies abans del Mercat Romà, Guissona ha començat el seu viatge en el temps. Un viatge que s'inicià amb la inauguració, la setmana passada, de l'exposició 20 ANYS DE MERCAT ROMÀ, una exposició que rememora la història d'aquest Mercat Romà i dels seus aspectes més importants: parades, participació popular, capvespres a la romana, eixos conductors, imatge gràfica i ball de cloenda. Aquesta exposició bàsicament fotogràfica, també recull molts elements representatius de la història del Mercat Roma.


L'exposició restarà oberta de dilluns a divendres en horari de biblioteca i el dia del Mercat Romà durant tota la jornada.

 

D'altra banda, la regidora de turisme, Anna Santacreu, va ser encargada de presentar el Mercat Romà i els Capvespres a la Romana, fent una pinzellada a tot el programa d'actes, que s’ha repartit ja per les cases de la vila.

 

A continuació, el grup de teatre jove de la vila, acompanyats per en Jordi Morera al violoncel, van representar alguns capítols de l'Eneïda, eix conductor del Mercat Romà d'enguany.

 

Tots els assistents van gaudir moltíssim de l'acte i es van quedar amb ganes de capvespres a la romana i Mercat Romà, per reviure més a fons els capítols de l'Eneïda.

 

 

Els bars i restaurants de Guissona també inicien una proposta "a la romana", TASTARoma, en la que proposen cada divendres el tast d'una tapa a la romana acompanyada de cervera o got de vi per 2,5€.

 

 

CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat