Guissona inicia les classes de l'Aula d'Extensió Cultural amb 110 inscrits

Guissona ha iniciat aquesta nit de dijous les classes de l'Aula d'Extensió Cultural amb 110 persones inscrites en el curs. Les conferències s'impartiran a la Fassina, i la inauguració d'aquest segon curs ha estat a càrrec de l'escriptor Màrius Serra Roig amb el tema: "La millor manera d'aprendre una llengua és jugar-hi".

DIVENDRES 09 OCTUBRE 2009

Guissona ha iniciat aquesta nit de dijous les classes de l'Aula d'Extensió Cultural amb 110 persones inscrites en el curs.

La proposta, organitzada pel Consell Consultiu de la Gent Gran, contempla un total de 9 conferències, una per mes, fins el proper mes de juny, a càrrec de llicenciats i professors d'Universitat. Amb el nom d'Aula d'Extensió Cultural, la Segarra va iniciar el curs passat un projecte per atansar coneixements universitaris a les persones grans de les poblacions de la comarca.

Les conferències s'impartiran a la Fassina, i la inauguració d'aquest segon curs ha estat a càrrec de l'escriptor Màrius Serra Roig amb el tema: "La millor manera d'aprendre una llengua és jugar-hi".

L'acte ha comptat amb la presència del president del Consell Comarcal de la Segarra, Xavier
Casoliva, de l'alcalde de Guissona, Josep Cosconera i del Sr. Jaume Barrull, Director d'Activitats Culturals de la UdL.


El proper dia 29 l'Aula d'Extensió Cultural començarà a Sant Guim de Freixenet.