Barbara Pons, dietista local, amb la conferencia ‘Coneguem les propietats dels aliments de temporada’, va iniciar les activitats programades entorn del cicle ‘Una tardor per llepar-se els dits!’, en la que hi van participar una trentena de persones.
Guissona inicia un cicle gastronòmic de tardor
Barbara Pons,
dietista local, amb la conferencia ‘Coneguem les propietats dels
aliments de temporada’, va iniciar les activitats programades entorn del
cicle ‘Una tardor per llepar-se els dits!’, en la que hi van participar
una trentena de persones.
dietista local, amb la conferencia ‘Coneguem les propietats dels
aliments de temporada’, va iniciar les activitats programades entorn del
cicle ‘Una tardor per llepar-se els dits!’, en la que hi van participar
una trentena de persones.
La dietista segarrenca va fer un repàs
a tots els aliments de temporada, explicant les seves propietats i
animant-nos a seguir una dieta variada, equilibrada i sana, per mantenir
un estil de vida saludable.
A més, d’aquesta conferència, ahir es va iniciar la promoció d’onze
comerços locals que ofereixen productes de temporada i de 4 restaurants
que ofreixen plats amb productes de tardor.