Guissona ja disposa d'una pista d'skate

Ja fa unes setmanes que el parc de la fonteta compta amb la nova pista d'skate subvencionada per la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya

DILLUNS 17 NOVEMBRE 2008

Des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Guissona i a sol·licitud dels joves de la nostra vila, en les subvencions pels Plans Locals de Joventut de l’any 2007 de la Secretaria General de Joventut es va demanar la subvenció pel muntatge d’una pista d’skate.

Aquest projecte inicial ja és una realitat i des de fa unes setmanes Guissona ja compta amb una nova pista d’skate ubicada darrera del Parc de la Fonteta a la nova zona urbanitzada del passeig de la Fonteta.

Pretenem que l’skate park afavoreixi els processos d’emancipació de les persones joves, incidint en l’educació en valors i que sigui eina de foment de la participació, incidint en l’associacionisme.

Hem creat l’skate park com espai de trobada de joves, amb l’objectiu que des d’aquí en sorgeixi més implicació dels joves en les activitats organitzades des del Punt d’Informació Jove, així com, propostes de noves activitats.