Guissona obrirà aquest mes de juny el pàrquing d’accés a la zona comercial

Segons el regidor d'Urbanisme, Àngel Masanés, el pàrquing beneficiarà de manera especial el centre comercial que és íntegrament de vianants. Té una superfície de 2.500 metres quadrats amb una capacitat per a 80 cotxes i la inversió en el projecte ha estat de 180.000 euros. La inauguració de l'equipament està prevista per a finals d'aquest mateix mes a càrrec del director del departament de Territori i Sostenibilitat, el Sr. Agustí Serra.

DIVENDRES 10 JUNY 2016

Divendres, 10 de juny.

 

Guissona obrirà aquest mes de juny el pàrquing d’accés a la zona comercial

 

L’equipament serà autosuficient gràcies a uns instal·lació d’energia fotovoltaica

 

Guissona.- Guissona obrirà durant aquest mes de juny el nou pàrquing d’accés a la zona comercial situat al carrer Notari Josep Faus. El nou equipament serà totalment autosuficient. Així, el subministrament d’energia es farà mitjançant la instal·lació d’uns panells d’energia fotovoltaica que proveirà l'enllumenat, les portes d'accés i també el punt de recàrrega de vehicles elèctrics que serà el primer de les terres de Lleida.

 

Segons el regidor d'Urbanisme, Àngel Masanés, el pàrquing beneficiarà de manera especial el centre comercial que és íntegrament de vianants. Té una superfície de 2.500 metres quadrats amb una capacitat per a 80 cotxes i la inversió en el projecte ha estat de 180.000 euros.

 

L'accés es podrà realitzar a peu des de la zona històrica pel carrer Notari Josep Faus, i en vehicle rodat pels carrers Montsec i Amadoret. El pàrquing serà gratuït i obrirà les portes a les 7 del matí i les tancarà a les 11 de la nit.

 

La inauguració de l'equipament està prevista per a finals d'aquest mateix mes a càrrec del director del Departametn de Territori i Sostenibilitat, el Sr. Agustí Serra.