GUISSONA OBSEQUIA AMB 175 KITS PROTEGEIX-TE

Durant aquesta setmana, l’Ajuntament de Guissona repartirà 175 kits amb material sanitari a 175 comerços i petites-mitjanes empreses de la població. Aquest kit inclourà 4 mascaretes fttp2, 1 catifa desinfectant i un dispensador d’hidrogel amb una recàrrega.

DILLUNS 18 MAIG 2020

Aquest dilluns, Guissona ha entrat a la fase 1 de desconfinament, és en aquesta fase que ja obriran tots els comerços locals, les empreses ja tornaran a treballar a ple rendiment i les terrasses s’obriran al públic, … tot amb mesures de seguretat sanitària per fer més fàcil aquesta nova normalitat i per evitar la recaiguda.

D’acord amb això, durant aquesta setmana, l’Ajuntament de Guissona repartirà 175 kits amb material sanitari a 175 comerços i petites-mitjanes empreses de la població.

Aquest kit inclourà 4 mascaretes fttp2, 1 catifa desinfectant i un dispensador d’hidrogel amb una recàrrega.

Aquest material serà repartit durant aquesta setmana a tots els comerços locals amb un doble objectiu:  garantir el compliment de les condicions sanitàries requerides i donar-los suport com a conseqüència de la situació de tancament que molts han hagut de viure aquests dies arran de la crisi del COVIT-19

Des de la regidoria de comerç i empresa esperem que aquests obsequis siguin ben rebuts per a tots ells i els siguin útils en el seu dia a dia.