GUISSONA OMPLA ELS CARRERS DE CARAMELLAIRES

Un any més els caramellaires de Guissona van omplir els carrers de la vila el diumenge de Pasqua, per celebrar l´arribada de la primavera i la Pasqua florida.

DIMARTS 23 ABRIL 2019

 

Un any més els caramellaires de Guissona van omplir els carrers de la vila el diumenge de Pasqua, per celebrar l´arribada de la primavera i la Pasqua florida. Enguany  eren  més de 170 caramellaires , acompanyats de 4 músics amb instruments de vent i del director Jordi Morera, que des de fa més de 7 anys dirigeix aquest grup de cantaires.
El repertori d´aquest any constava de 3 cançons : " la Marinada" una sardana com escaient per caramelles ,  "Escolta-ho en el vent", una adaptació de la cançó de Bob Dylan  i " Paisatge", una versió musicada d´un poema d´en Jordi Pàmias, com a homenatge a aquest gran poeta guissonenc. Aquesta cançó té una part d'havanera i una part de rumba, per combinar tradició i modernitat a la festa.
Les caramelles de Guissona compten amb un gran èxit de participació, any rere any van creixent: cantaires, cistellaires, ballestes, barres i guardioles omplen els carrers de Guissona de tradició i cultura.