GUISSONA OMPLE ELS CARRERS DE POESIA

El passat dissabte 8 de juliol, en un recorregut d'una hora i mitja, i amb una quinzena d'amants de la poesia de la nostra vila, van fer un recorregut pel nucli històric de la població, recitant poemes del poeta local Jordi Pàmias.

DILLUNS 10 JULIOL 2023

El passat dissabte 8 de juliol, en un recorregut d'una hora i mitja, i amb una quinzena d'amants de la poesia de la nostra vila, van fer un recorregut pel nucli històric de la població, recitant poemes del poeta local Jordi Pàmias. Un recorregut que té cita sempre el segon dissabte de juliol i que va aplegar gairebé un centenar de persones, que sota l'acompanyament musical de Jordi Morera van fer un recorregut poètic per carrers i places de Guissona.

L'acte organitzat per la regidoria de cultura de l'Ajuntament ja arriba a la seva quinzena edició i anualment compta amb la presència d'en Jordi Pàmias, que enguany va dedicar el recital a Josep Vallverdú que l’endemà complia cent anys.

En finalitzar l'acte es va fer un petit obsequi d'agraïment a totes les persones que el van fer possible i la tradicional fotografia de grup.

 

Guissona, 10 de juliol de 2023