Guissona participa a TARRACO VIVA

Aquest passat cap de setmana, 29 a 31 de maig, el MUSEU DE GUISSONA a participat a la XI edició del festival romà de Tarragona, TARRACO VIVA. A més, l’organització del Mercat Romà va participar a la segona trobada sobre la divulgació històrica del món romà, enguany sota el títol de “la divulgació del passat clàssic a Catalunya”,.

DIMECRES 03 JUNY 2009

 

Aquest passat cap de setmana, 29 a 31 de maig, el MUSEU DE GUISSONA a participat a la XI edició del festival romà de Tarragona, TARRACO VIVA.

El festival és una ocasió magnífica per apropar la riquesa arqueològica de la nostra població a un gran nombre de persones interessades en la temàtica, que durant tres dies van visitar l’estand del Museu. La fira té categoria internacional, ja que hi assisteixen museus i parcs arqueològics de tot Europa, i aquest any, també, amb l’invitació especial del Museu del Líban.

La valoració des del Museu ha estat molt positiva, des d’un punt de vista promocional i d’intercanvi d’informació i experiències culturals.

A més del Museu i també dins del marc de TARRACO VIVA, l’organització del Mercat Romà va participar a la segona trobada sobre la divulgació històrica del món romà, enguany sota el títol de “la divulgació del passat clàssic a Catalunya”, en aquesta trobada, en la que hi van participar altres manifestacions com la Magna Celebratio de Badalona, el Triumvirat Mediterrani de l’Escala, el Ludi Rubricati de Sant Boi de Llobregat, el Defrutum Olerdolanum d’Olèrdola, Tarraco Viva de Tarragona i Ludi Saguntini de Sagunt, es van donar a conèixer les característiques organitzatives i de programa de les diferents manifestacions i es van intercanviar reflexions, opinions i dubtes entre tots els participants.