Guissona participa el proper 23 d’abril al projecte “Ballar ens fa bé” de l’Associació de Professionals de la Dansa a Catalunya.

Amb l’objectiu d’acostar la dansa a col•lectius diversos, des de Guissona es participa al projecte “Ballar ens fa bé” de l’Associació de Professionals de la Dansa a Catalunya. L’Associació de Professionals de la Dansa (APdC) vol que la dansa arribi allà on no arriba, a col•lectius que no n'han tingut contacte, per tal de què puguin experimentar en la seva pròpia pell aquests valors. Durant el 2016 han volgut que els valors que aporta aquesta disciplina en qualsevol àmbit social, més enllà de l'exhibició d'un espectacle, siguin els veritables protagonistes.

DIJOUS 21 ABRIL 2016

Dimecres, 20 d’abril.

 

Guissona participa el proper 23 d’abril al projecte “Ballar ens fa bé” de l’Associació de Professionals de la Dansa a Catalunya.

 

Guissona.- Amb l’objectiu d’acostar la dansa a col·lectius diversos, des de Guissona es participa al projecte “Ballar ens fa bé” de l’Associació de Professionals de la Dansa a Catalunya.

 

L’Associació de Professionals de la Dansa (APdC) vol que la dansa arribi allà on no arriba, a col·lectius que no n'han tingut contacte, per tal de què puguin experimentar en la seva pròpia pell aquests valors. Durant el 2016 han volgut que els valors que aporta aquesta disciplina en qualsevol àmbit social, més enllà de l'exhibició d'un espectacle, siguin els veritables protagonistes.

 

Per aquest motiu l’associació cerca professionals de la Dansa que han desenvolupat tres projectes, sota el lema "Ballar ens fa bé", amb l'objectiu d'apropar la dansa, d'una forma lúdica, a un col·lectiu que no n'estigués familiaritzat.

 

Aquesta activitat, proposada lliurement pel professional, s'ha treballat de gener a abril i finalitzarà amb una presentació pública amb motiu del Dia Internacional de la Dansa.

 

Així doncs, Guissona hi participa amb l’actuació de dansa de la Colla Castellera Margeners (amb l'acompanyament d'Anna Rubio i Iera Delp). L’actuació tindrà lloc el  23 d'abril, a les 18h, a la Plaça Major de Guissona.

 

Alhora, us fem arribar la nota de premsa emesa des de l’Associació i el calendari d’actuacions.

 

Contacte de premsa:

Edu Tabueña • comunicacio@dansacat.org • Tel. 653893184

Més informació:

http://dansacat.org/actualitat/1/2797/

 


CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat