GUISSONA PARTICIPARÀ A LA FIRA DE SANT ISIDRE DE CERVERA

Guissona participarà a la fira amb un espai propi en la que promourà el seu Mercat Romà, però a més donarà a conèixer el seu patrimoni arquitectònic, festes i tradicions i Museu i Parc Arqueològic, a més dels artistes i artesans de la vila.

DIUMENGE 13 MAIG 2012

El passat divendres, 11 de maig, la FIRA DE SANT ISIDRE DE CERVERA es va presentar a la Biblioteca de Guissona. Enguany, Guissona participa a la fira dins l’espai SEGARRA com a municipi convidat, juntament amb Talavera, Massoteres, Tarroja i Malgrat.

Enguany, la 67ª fira de Sant Isidre combina tradició (desfilada de tractors, Mostra Gastronòmica...) i activitats noves (Jornada del pa i els cereals, Gimcana d’en Galderic, concurs d’habilitats amb tractor...). Un programa extens, atractiu i variat perquè la gent surti de casa, passegi i compri a les botigues, que obriran tot el cap de setmana.
 
Utilitzant l'emblema ROMANITZEM CERVERA, Guissona participarà a la fira amb un espai propi en la que promourà el seu Mercat Romà, però a més donarà a conèixer el seu patrimoni arquitectònic, festes i tradicions i Museu i Parc Arqueològic, a més dels artistes i artesans de la vila.
 
L’activitat estrella de l’espai Guissona es la presentació del Mercat Romà, el dissabte 19 de maig a 2/4 de 8 del vespre, però a més comptarà amb tallers infantils a càrrec dels alumnes d’Aprenentatge i Servei del Museu de Guissona i de l’Agrupament Escolta Bella Iesso, desfilada de legions romanes i conferències per donar a conèixer el nostre passat romà.