GUISSONA POSA CARTELLS A FAVOR DE LA IGUALTAT A LES ENTRADES DE LA POBLACIÓ

Des d’aquesta setmana, a les cinc entrades del municipi de Guissona, hi ha situats cartells que declaren “Guissona a favor de la igualtat de gènere”.

DIMECRES 16 MARÇ 2022

 

Des d’aquesta setmana, a les cinc entrades del municipi de Guissona, hi ha situats cartells que declaren “Guissona a favor de la igualtat de gènere”. L’alcalde de Guissona, Jaume Ars i la regidora de polítiques d’igualtat Montse Solà,  han presentat avui dimecres, un dels cartells situat a l'avinguda de Cervera.

Aquesta acció està emmarcada dins les activitats del mes de març, dedicat a la dona, amb l’objectiu de potenciar valors d’igualtat entre homes i dones, per construir un nou model social basat en la coresponsabilitat, el respecte i la col•laboració en igualtat.

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Guissona pretén fer visible la lluita del govern municipal contra la desigualtat i es creia necessari instal•lar aquests suports físics de manera permanent a la població, per recordar que la lluita és a diari i que encara queden moltes bretxes per trencar.

Cal destacar que aquesta iniciativa està emmarcada dins les activitats que es desenvolupen sota el paraigües del Pacto de Estado contra la violència de genero, una subvenció de la  Secretaría de Estado de Igualdad, del govern d’Espanya.

 

 

Guissona, 16 de març de 2022.