GUISSONA PREPARA UN CARNAVAL QUE PROMOU LA PARTICIPACIÓ POPULAR

Un matí de disfresses infantils, una truita amb gairebé tres-cents ous i la rua de comparses són els elements clau per gaudir d’una jornada de carnaval a Guissona.

DIMECRES 15 FEBRER 2023

El Carnaval de Guissona que se celebrarà el pròxim dissabte 18 de febrer, començarà amb la desfilada de disfresses infantil, una desfilada que concentrarà tots els infants a la plaça major durant el matí, a ritme del grup d’animació segarrenc, Alea Teatre i l’espectacle un DIA GENIAL. Durant l’espectacle, l’Associació Gastronòmica LA MANDUCA elaborarà una truita de patates gegant, feta amb gairebé 300 ous, i que posteriorment podran degustar les persones que durant el matí de dissabte es passegin per la plaça major de la vila.

L’activitat seguira a la tarda amb la rua de comparses, una rua que fins ara té inscrites 8 colles i un total de 260 persones que es disputaran els quatre premis d’entre 400 i 200 euros:

  • Comparsa amb carrossa - 400€
  • Comparsa sense carrossa - 300€
  • Comparsa multitudinària - 400€
  • Comparsa juvenil - 200€

Les colles faran el seu lluïment a la plaça bisbe benlloch a ritme d’Alea Teatre, seguidament els Kuartos 98 organitzarà un sopar popular a base d’hamburgueses, que donarà pas a una nit carnavalera al local dels Margeners (Centre Catòlic) amb Karaoke’s band i DJ kuartos’98.