GUISSONA PREPARA UNA FESTA QUE REUNIRÀ A 10 COLLES DE JOVES

Guissona es reunirà per celebrar que fa 10 anys que les colles de Kuartos, organitzen activitats i col·laboraren amb les festes i activitats de la vila.

DIMARTS 06 NOVEMBRE 2018

 

 

Aquest dissabte, el jovent de Guissona es reunirà per celebrar que fa 10 anys que les colles de Kuartos (els que celebren 25 anys anualment), organitzen activitats i col·laboraren amb les festes i activitats de la vila.

La colla de Kuartos 93, han estat els encarregats, junt amb la col·laboració de les colles dels anys 1983 fins al 1993, d’organitzar la festa final de 10 anys de Kuartos, que esdevindrà aquest proper dissabte a les instal·lacions del pavelló polivalent de Guissona.

Per celebrar-ho, han organitzat una gimcana al camp de futbol 7 a les 16.00h de la tarda, on hi participaran cada colla realitzant diferents proves, amb un gran premi final per la colla guanyadora. Al vespre es reuniran tots en un sopar col·lectiu i seguidament hi haurà festa amb concerts i djs oberta a tota la població.

Els Kuartos de Segle és una iniciativa que va néixer el 2008, quan un grup de joves de Guissona que no havien pogut celebrar els ja desapareguts Quintos, van decidir celebrar els Kuartos a l’edat de 25 anys. Des de llavors s’ha alternat l’organització, depenent de cada quinta. L’objectiu és fer activitats durant l’any i recaptar fons per organitzar un gran concert i festa final pel jovent de Guissona, oberta a tothom.

El costum de col·laborar amb les activitats i festes del poble, s’ha anat arrelant anualment fins que ha arribat als nostres dies. Al llarg d’aquests anys, les colles han participat en la Cavalcada de Reis, la Festa Major, el Carnestoltes... i paral·lelament també han organitzat que han tingut molt èxit com concerts i sopars a l’obra de Fluvià, i el campionat de futbol 3x3... entre altres.

Agraïm la implicació de totes les colles que durant aquests anys han fet possible i han posat el seu esforç i dedicació perquè gràcies a ells, les festes de Guissona tinguessin més èxit encara. I animem als futurs Kuartos a seguir amb aquesta iniciativa ja consolidada a Guissona.