Guissona present a la 1a Nit de la Formació Professional a Lleida

Dimarts 17 al vespre es va celebrar a Lleida la 1a Nit de la Formació Professional. Aquest esdeveniment és una iniciativa del Departament d'Ensenyament per tal de promoure els ensenyaments d’FP a la demarcació, i alhora reconèixer la tasca de centres, alumnes i empreses en aquest àmbit. Van ser guardonats un total de 16 centres educatius i empreses. A nivell local el premi va recaure a l’àmbit empresarial a BonÀrea Agrupat – CAG per la seva tasca en la Formació ocupacional.

DIJOUS 18 MAIG 2017

Dijous, 18 de maig.

 

Guissona és premiada en la 1a Nit de la Formació Professional a Lleida.

 

Dimarts 17 al vespre es va celebrar a Lleida la  1a Nit de la Formació Professional. Aquest esdeveniment és una iniciativa del Departament d'Ensenyament per tal de promoure els ensenyaments d’FP a la demarcació, i alhora reconèixer la tasca de centres, alumnes i empreses en aquest àmbit. Van ser guardonats un total de 16 centres educatius i empreses. A nivell local el premi va recaure a l’àmbit empresarial a BonÀrea Agrupat – CAG per la seva tasca en la Formació ocupacional.

 

L’acte va ser presidit per la consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz i va comptar amb l’assistència de la Regidores Gemma Franquesa i Anna Rius i la directora de l’INS Guissona Maria Pampalona a més dels representants de l’empresa premiada.

 

 

Comunicació Guissona

premsa@guissona.cat