GUISSONA PRESENTA “LA TORRE DE CAPDEVILA”, EL NOU VOLUM DE LA COL·LECCIÓ "GUISSONA, HISTÒRIES DE CONTE"

El passat 23 d’abril, en el marc de la diada de Sant Jordi, Guissona va presentar, el nou conte que porta per títol “LA TORRE DE CAPDEVILA”. Amb aquest és el setè volum de la col·lecció GUISSONA, HISTÒRIES DE CONTE.

DIMARTS 24 ABRIL 2018

 

El passat 23 d’abril, en el marc de la diada de Sant Jordi, Guissona va presentar, el nou conte que porta per títol “LA TORRE DE CAPDEVILA”. Amb aquest és el setè volum de la col·lecció GUISSONA, HISTÒRIES DE CONTE. Per setena vegada, l'escriptora Marga Codina, acompanyada per la il·lustradora Agnès Pla i la maquetadora Eva Guasch, han portat a la llum un llibre dirigit als petits de la família.

En aquesta edició es dona a conèixer la Guissona medieval, amb nous personatges que descobreixen al Piteu i la Llúcia que a Guissona hi havia hagut una torre a Capdevila, i ajuden al Piteu a fer un treball per l’escola.

El conte es pot adquirir al Museu i la llibreria de Guissona.

Durant la jornada també es va portar a terme animació infantil de Sant Jordi a la plaça Major, i per cloure la diada la biblioteca va acollir un acte de jazz i literatura emmarcat en l’any Pedrolo.