GUISSONA PRESENTA A LES FORCES DE SEGURETAT I EMERGÈNCIES LA PROGRAMACIÓ D'ACTIVITATS DE NADAL

L’Alcalde de Guissona ha presentat a les forces de seguretat i d’emergències la programació d’activitats de Nadal, amb l’objectiu de promoure unes festes cíviques i segures.

DIVENDRES 29 NOVEMBRE 2013

GUISSONA PRESENTA A LES FORCES DE SEGURETAT I EMERGÈNCIES LA PROGRAMACIÓ D’ACTIVITATS DE NADAL

Aquest passat  dijous, 28 de novembre i aprofitant que el programa d’activitats de Nadal acabava de sortir d’impremta,  l’Alcalde de Guissona ha presentat a les forces de seguretat i d’emergències la programació d’activitats de Nadal, amb l’objectiu de promoure unes festes cíviques i segures.

S’ha presentat a les autoritats presents a l’acte: Bombers, Policia Local, Mossos i Emergències Mèdiques tota la programació d’activitats fent especial referència a aquelles que tenen més concurrència com són al FESTA D’ENTITATS que es celebra en el marc de la marató de tv3 i la CAVALCADA DE REIS, així com les activitats d’oci nocturn, fent especial èmfasi a  l’Itinerant Festival que tindrà lloc la nit del 24 de desembre.


A més a més, s’ha aprofitat per presentar el PARC DE NADAL que es portarà a terme per primera vegada a Guissona els dies 2, 3 i 4 de gener a la tarda. Les forces de seguretat i d’emergències han mostrat interès per participar en aquest parc, amb activitats per donar-se a conèixer entre els més petits.

 

Claustre Oliveres Vidal

 

Àrea de Comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn