GUISSONA PRESENTA EL PLA DE REVITALITZACIÓ DE LOCALS BUITS DE LA POBLACIÓ.

Aquest nou Pla ha fet una detecció dels locals buits del nostre municipi i a partir d’aquí ha elaborat una proposta d’accions a desenvolupar.

DILLUNS 15 ABRIL 2024

El pròxim dijous, 25 d’abril es presentarà a la sala d’actes de l’Ajuntament de Guissona el Pla de revitalització de locals buits de Guissona.

A finals del 2023, la regidoria de comerç de l’Ajuntament de Guissona va encarregar a la consultoria de comerç i desenvolupament local ‘Focalizza’, el desenvolupament d’aquest Pla, amb l’objectiu de fer un pas endavant amb les línies proposades en el Pla Estratègic de Comerç elaborat durant l’any 2020 a la població.

Aquest nou Pla ha fet una detecció dels locals buits del nostre municipi i a partir d’aquí ha elaborat una proposta d’accions a desenvolupar. Aquest document es presentarà el proper dijous, 25 d’abril a les 15h a la sala d’actes de l’Ajuntament, en un acte obert a tot el veïnat i entitats de la vila.

La presentació del Pla serà l’oportunitat de posar en contacte persones interessades en obrir comerços o noves empreses, amb propietàries de locals, així com informar la ciutadania de les accions que es podrien desenvolupar en cas d’obtenir finançament.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Guissona, Jaume Ars i Bosch; la regidora de Comerç, Núria Guixés Nogués, i membres de Focalizza, l’empresa encarregada de desenvolupar el Pla de revitalització, que ha estat possible gràcies a la subvenció del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, i l’aportació de l’Ajuntament de Guissona.

 

Guissona, 15 d’abril de 2024.