GUISSONA PRESENTA EL PROGRAMA DE LA MARATÓ

En aquesta edició gairebé una trentena d'entitats i associacions de la vila s'han unit en una programació conjunta d'activitats solidàries sota la 15a FESTA D'ENTITATS PER LA MARATÓ DE TV3.

DIMECRES 30 NOVEMBRE 2022

El Pla Educatiu d'Entorn de Guissona presenta les activitats que promourà a la vila en el marc de la MARATÓ DE TV3 2022. En aquesta edició gairebé una trentena d'entitats i associacions de la vila s'han unit en una programació conjunta d'activitats solidàries sota la 15a FESTA D'ENTITATS PER LA MARATÓ DE TV3.

El Pla Educatiu d'Entorn coordina les més de 40 propostes que es portaran a terme des del diumenge 11, al diumenge 18 de desembre. Propostes solidàries que inclouen pedalades, caminades, curses, concerts de Nadal,... i que tenen el nucli central amb la jornada del diumenge 18 al matí, la FESTA D'ENTITATS PER LA MARATÓ DE TV3. Una jornada que esdevindrà espai de diversió amb inflables, tallers, zona per fer el vermut, zona d'actuacions, etc.

La jornada clourà a 2/4 de 8 del vespre amb l'espectacle SOLIDARITAT EN DANSA a càrrec de l'Escola de Dansa Montse Esteve.

Guissona és un dels municipis que concentra més propostes solidàries populars per la Marató de TV3 i esperem que per molts anys puguem seguir-hi oferint aquesta iniciativa conjunta.

Enguany, la imatge de la MARATÓ a Guissona prové de les alumnes de 3r d'ESO de la FEDAC Guissona. La Júlia Cónsul, la Jana Teruel i l’Àurea Beberide, que han elaborat el programa de mà de la Marató. El cartell és obra de la Isabel Domenjó i l'Anna Tàpies. S'agraeix a l'alumnat d'aquest curs perquè han portat a terme aquest treball de disseny del cartell.

Us esperem aquests dies a tots els actes solidaris que s'han organitzat.

Cartell

Tríptic

 

Guissona, 30 de novembre de 2022.