GUISSONA PRESENTA LA 13A EDICIÓ DEL PREMI JORDI PÀMIAS

L’Ajuntament de Guissona obre per tretzè any consecutiu la convocatòria del PREMI JORDI PÀMIAS, amb la qual es pretén retre homenatge al nostre il·lustre poeta local i una de les veus més importants de la poesia catalana actual.

DILLUNS 12 ABRIL 2021

 

L’Ajuntament de Guissona obre per tretzè any consecutiu  la  convocatòria del PREMI JORDI PÀMIAS, amb la qual es pretén retre homenatge al nostre il·lustre poeta local i una de les veus més importants de la poesia catalana actual.

El PREMI JORDI PÀMIAS compta amb una dotació econòmica de 2000€ i hi poden aspirar totes aquelles obres de poesia originals i inèdites, escrites en llengua catalana per persones majors de 18 anys i amb una extensió de 300 a 450 versos. El termini de presentació de les obres aspirants  finalitza el proper 10 de setembre

Aquesta convocatòria compta amb un jurat de prestigi, format pels escriptors Albert Turull , Josep Borrell, Àngels Marzo, Gemma Casamajó i Eduard Batlle.

En els darrers anys aquesta convocatòria compta amb una important participació, essent al voltant de quaranta els poemaris que s’hi presenten.

 

Guissona, 12 d’abril de 2021