Guissona presenta la nova edició del Mercat Romà

El passat divendres 17 de juny va tenir lloc a la plaça Sant Felip neri de Guissona la presentació de la quinzena edició del Mercat Romà.

DILLUNS 20 JUNY 2011

GUISSONA PRESENTA EL SEU MERCAT ROMÀ
 
El passat divendres 17 de juny va tenir lloc a la plaça Sant Felip neri de Guissona la presentació de la quinzena edició del Mercat Romà. Enguany el mercat romà de Iesso prèn el fil argumental de les Nimfes, amb diferents activitats entorn d'aquests esperits de la naturalesa tant en el marc dels capvespres a la romana, amb el sopar romà i l'actuació de percussió de divendres, 15 de juliol, com en el marc del Mercat Romà, on les Nímfes seran protagonistes de l'ambientació i de diferents activitats que es portaran a terme durant tot el dia.
 
A més de la presentació de les activitats de mercat romà i capvespres a la romana, la plaça Sant Felip Neri es va omplir de música i de contes. Cinc relats sobre Nimfes van ser llegits per membres del club de lectura de l'Ateneu de Guissona, així com per altres guissonencs i les lectures foren ambientades per un duet de guitarres de l'Escola Municipal de Música, format per Salvador Gual i Eric Vidal.