Guissona projecta divendres a la fresca a l’Obra de Fluvià.

Aprofitant els vespres d’estiu a la fresca, aquest divendres, 6 de juliol a les 8 del vespre, es prepara un concert en aquest espai.

DIMARTS 03 JULIOL 2012

Guissona projecta divendres a la fresca a l’Obra de Fluvià.

Guissona.- Després del camp de treball que va tenir lloc durant la setmana passada a l’Obra de Fluvià en el que es van realitzar treballs de neteja d’aquest espai, la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Guissona ha previst per aquesta setmana dues activitats en aquest espai.

 

Per una banda, i aprofitant els vespres d’estiu a la fresca, aquest divendres, 6 de juliol a les 8 del vespre, es prepara un concert en aquest espai, un repertori original i variat de música Klezmer, de les cançons tradicionals en Yiddish i el món del cabaret de l’antiga Europa Oriental en la que es combinen uns tocs de swing i tanco amb una interpretació inconfusible. Klezmer, una música plena de vida, color i intervenció melòdica, a càrrec del grup VILNEZ.

 

I d’altra banda, dissabte i diumenge, l’Obra de Fluvià estarà oberta al públic perquè puguin passejar-s’hi i gaudir d’aquest entorn tan nostrat.

 

Dimarts, 3 de juliol de 2012

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat