Guissona projecta el cinquè curs de conductor de carretons elevadors.

l curs va rebre l’acollida de l’alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, que va remarcar la importància del cursos de capacitació que faciliten la recerca de feina i la labor que es fa des del Consell Comarcal, donant suport a les persones aturades mitjançant programes del SOC, com són Treball i Formació, AODL, entre altres i principalment, el Servei d’orientació laboral que es porta a terme cada dimarts a Guissona.

DILLUNS 17 NOVEMBRE 2014

Guissona.- El curs va rebre l’acollida de l’alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, que va remarcar la importància del cursos de capacitació que faciliten la recerca de feina i la labor que es fa des del Consell Comarcal, donant suport a les persones aturades mitjançant programes del SOC, com són Treball i Formació, AODL, entre altres i principalment, el Servei d’orientació laboral que es porta a terme cada dimarts a Guissona.

Aquest és el cinquè curs que es fa a Guissona, de carretons elevadors. Sent el primer any que es porta a terme aquest tipus de formació és un èxit l’acollida que té al municipi, aplegant alumnes de la comarca i dels voltants. Un total de 75 alumnes (dels 5 cursos) s’han format al municipi i han rebut el carnet i certificat que acredita la conducció de toros.