Guissona projecta el primer curs de conductors de carretons elevadors amb totes les places exhaurides.

El curs es va projectar, el passat divendres 31 de gener, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Guissona i la empresa formativa Teixidó. El curs anava adreçat a persones amb la finalitat d’acreditar-se una formació mínima obligatòria en prevenció de riscos laborals per a la conducció dels carretons elevadors.

DILLUNS 03 FEBRER 2014

Guissona projecta el primer curs de conductors de carretons elevadors amb totes les places exhaurides.

Guissona.- Amb la voluntat de projectar més formació als municipis de la comarca, l’àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal ha portat a terme a Guissona la primera edició del curs de conductors de carretons elevadors.

Davant l’èxit que aquest curs ha tingut a Cervera, ja que casi bé ha arribat a realitzar deu edicions, es va projectar a Guissona amb totes les places de la matricula exhaurides.

El curs es va projectar, el passat divendres 31 de gener, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Guissona i la empresa formativa Teixidó. El curs anava adreçat a persones amb la finalitat d’acreditar-se una formació mínima obligatòria en prevenció de riscos laborals per a la conducció dels carretons elevadors. El curs té un cost de 85€.

L’acte de presentació va anar a càrrec de l’alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, que va manifestar la importància de realitzar formació continua.

 

Curs de conductor carretons elevadors