Guissona projecta el quart curs de carretons elevadors.

El curs ha estat presentat per l’Alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, qui ha senyalat per una banda, la importància de la formació per trobar feina i , per altra banda, la cooperació territorial entre entitats com són l’Ajuntament i el Consell per tirar endavant projectes. L’Alcalde també ha recordat a l’alumnat els recursos ocupacionals que existeixen en la comarca: Servei d’orientació laboral, que es porta a terme cada dimarts al consistori i els cursos formatius per millorar les competències tècniques en aquelles persones que cerquen feina.

DILLUNS 16 JUNY 2014

Guissona projecta el quart curs de carretons elevadors.

Guissona.- El curs organitzat conjuntament des de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Segarra i Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Guissona. Com en les anteriors edicions, ha estat tot un èxit, ja que s’ha assolit el màxim d’inscripcions.

Un total de 17 persones han aconseguit mitjançat aquest curs, el certificat i el carnet per poder realitzar tasques amb qualsevol tipus de carretó elevador. L’empresa Teixidó, que és qui imparteix les formacions en riscos laborals, expedirà els certificats en una setmana a tot l’alumnat.

Són cada cop més les ofertes on es demana aquest requisit professional i , en molts casos, és factor determinant per accedir a treballs concrets.

El curs ha estat presentat per l’Alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, qui ha senyalat per una banda, la importància de la formació per trobar feina i , per altra banda, la cooperació territorial  entre entitats com són l’Ajuntament i el Consell per tirar endavant projectes. L’Alcalde també ha recordat a l’alumnat els recursos ocupacionals que existeixen en la comarca: Servei d’orientació laboral, que es porta a terme cada dimarts al consistori i els cursos formatius per millorar les competències tècniques en aquelles persones que cerquen feina.

Aquesta actuació ha rebut el suport del departament d’empresa i ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Dilluns, 1662014.