Guissona projecta la VI edició de la Festa d’Entitats com a Promarató de TV3.

El proper diumenge, 18 de desembre, Guissona es prepara per a projectar un any més la Festa d’Entitats en el marc del Promarató. La recaptació de les entrades anirà destinat a La Marató de TV3, on aquest any la entrada puja 4€, menys els adolescents menors de 12, on l’entrada és la voluntat.

DILLUNS 12 DESEMBRE 2011

Guissona projecta la VI edició de la Festa d’Entitats com a Promarató de TV3.

 

Guissona.- El proper diumenge, 18 de desembre, Guissona es prepara per a projectar un any més la Festa d’Entitats en el marc del Promarató. La recaptació de les entrades anirà destinat a La Marató de TV3, on aquest any la entrada puja 4€, menys els adolescents menors de 12, on l’entrada és la voluntat.

 

Com a novetat, el disseny que promociona la festa d’entitats ja que ha estat obra dels alumnes de l’INS Guissona, concretament els alumnes de Visual i Plàstica,  Joel Carmona, Alba Fuentes, Ana Mestre, Zoriana Chubak i Josep Santesmasses.

Sota el dibuix d’una T que significa transplantaments han enquadernat totes les activitats que es projectaran.

 

La VI FESTA D’ENTITATS PROMARATÓ DE TV3 tindrà lloc al pavelló municipal des de les 11h fins a les 14h i de les 17h a les 21h.

Com a activitats destacables; l’animació, la música i la dansa a càrrec de l’associació Montse per al Càncer, la cantada de nadales dels alumnes del col·legi Mare de Déu del Roser, una cercavila del tió a càrrec de l’escola Ramon Estadella, el partit de futbol, entre altres.

 

Com a cloenda enguany s’ha preparat una llençada de globus al cel a l’exterior del pavelló i l’espectacle de cloenda a càrrec de l’Escola de Dansa Montse Esteve sota el nom “Trasplantem il·lusió”

D’aquesta manera es clouran les activitats de la Marató que s’organitzen des del Pla Educatiu d’’Entorn de Guissona amb la col·laboració de les Entitats del municipi.

 

 

Dilluns, 12 de desembre de 2011

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat