Guissona projecta un Curs de Director de Lleure gratuït per a treballadors.

L’Ajuntament de Guissona conjuntament amb l’àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal estan gestionant i organitzant la projecció del Curs de Director de Lleure. Dilluns 13 de febrer es farà una nova sessió informativa. L’Ajuntament ha gestionat recentment l’homologació de diferents sales del municipi des del Servei d’Ocupació de Catalunya per poder realitzar aquests cursos oficials a Guissona. Concretament, s’han homologat la Sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona i el Casal Jove L'Escorxador.

DIMARTS 07 FEBRER 2017

Guissona projecta un Curs de Director de Lleure gratuït per a treballadors.

 

L’Ajuntament de Guissona conjuntament amb l’àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal estan gestionant i organitzant la projecció del Curs de Director de Lleure, concretament el curs s’anomena “Direcció i coordinació d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil”. Es tracta d’una formació bonificada prioritàriament per persones treballadores.

 

L’inici del curs tindrà lloc el 24 de febrer i durant aquests dies s’estan organitzant sessions informatives a Guissona de forma presencial per atraure inscrits. En les sessions informatives obertes a totes les persones interessades s’explica que el curs és un Certificat de Professionalitat de nivell 3 (reconegut a tot l’estat espanyol).

 

En la darrera sessió informativa realitzada dies enrere van assistir una desena d’assistents que van poder obtenir informació detallada del curs, calendari, funcionament i requisits per accedir-hi.

Totes les persones que van assistir a l’acte van realitzar ja la inscripció al curs. Cal recordar, però, que les inscripcions resten obertes fins que s’esgotin les places disponibles (15 en total). Com també, aquest dilluns 13 de febrer es farà una nova sessió informativa. La sessió es farà al matí, a partir de les 10, i vindran responsables de la formació per resoldre dubtes a persones interessades, es realitzarà al Casal Jove L'Escorxador de Guissona.

 

El Consell Comarcal des de l’àrea de Promoció Econòmica manté un conveni amb la Fundació Pere Tarrés que permet oferir als municipis que vulguin formació ocupacional dins del Consorci per la Formació Continua de Catalunya. A més, des de l’àrea i amb l’impuls de l’Ajuntament s’ha gestionat recentment l’homologació de diferents sales del municipi des del Servei d’Ocupació de Catalunya per poder realitzar aquests cursos oficials a Guissona. Concretament, s’han homologat la Sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona i el Casal Jove L'Escorxador.

 

Dimarts, 7 de febrer.

 

Imatges de la sessió informativa de la setmana passada a l’Ajuntament de Guissona.

Nota de premsa conjunta entre el Consell Comarcal i l’Ajuntament de Guissona.