Guissona projecta un curs de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris amb totes les places cobertes.

El curs es realitza a l’Espai Fassina de Guissona i té una durada de 25 hores. L’acte de presentació va anar a càrrec de la primera tinent alcalde a l’Ajuntament, Anna Santacreu. Santacreu va explicar als assistents que el curs els permetrà disposar del carnet de manipulador de productes fitosanitaris que no siguin gasos o generadors de gasos classificats com a tòxics.

DIMECRES 20 ABRIL 2016

Dimecres, 20 d’abril.

 

Guissona projecta un curs de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris amb totes les places cobertes.

 

Des del Servei d’Orientació Laboral que el Consell Comarcal presta a l’Ajuntament de Guissona es va recollir la demanda de projectar un curs per emetre el carnet de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris. Davant la demanda, aquesta setmana ha tingut lloc l’inici del curs comptant amb la col·laboració de l’Escola Agrària de Tàrrega. El curs compta amb una trentena de persones inscrites, majoritàriament treballadors dels ajuntaments destinats a les brigades municipals perquè són els principals que treballen amb tractaments amb plaguicides i per la qual cosa han d’haver superat cursos de capacitació homologats.

 

El curs es realitza a l’Espai Fassina de Guissona i té una durada de 25 hores. L’acte de presentació va anar a càrrec de la primera tinent alcalde a l’Ajuntament, Anna Santacreu.

Santacreu va explicar als assistents que el curs els permetrà disposar del carnet de manipulador de productes fitosanitaris que no siguin gasos o generadors de gasos classificats com a tòxics.

 

El curs té un preu de 45€ i l’Ajuntament es planteja fer una segona edició perquè les places d’aquest primer curs van quedar cobertes al moment.