Guissona projecta un Escala en hi-fi amb molt bon ritme.

Gairebé unes 600 persones van poder gaudir d’una vetllada repleta d’humor i música.

DIJOUS 12 GENER 2012

Guissona projecta un Escala en hi-fi amb molt bon ritme.

 

Guissona.- Gairebé unes 600 persones van poder gaudir d’una vetllada repleta d’humor i música. Després de 4 anys sense projectar un Escala en hi fi al municipi, l’Associació Consell Local d’Esports de Guissona, va tornar a organitzar el tradicional i popular Escala en hi fi, on més de cent persones van interpretar en vint actuacions un recorregut per diferents registres musicals i petites dosis d’humor, a càrrec del Tricicle.

 

Tots van participar a la vetllada musical, com també els regidors de l’Ajuntament, on van aportar a la festa la imitació de LA TRINCA. Una imitació repleta d’humor que li va donar un to còmic a l’espectacle i on el públic va gaudir amb la seva actuació.  

 

La presentació de l’Escala en hi fi va recaure en membres de l’antic consistori, concretament a mans de Josep Cosconera i Pilar Subarroca.

 

La participació va ser molt notable i gairebé 600 persones van assistir de públic i van poder gaudir de més de dues hores d’espectacle.

 

Des de l’Ajuntament, es vol agrair públicament a l’ACLE Guissona el fet de recuperar i organitzar un any més aquesta activitat ja tradicional a la vila de Guissona ja que aquesta activitat implica a una part important de la població.

 

Fotografia: Josefina Miralles

 

Dijous, 12 de gener de 2012

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat