Guissona projecta una reunió informativa sobre el Programa d’Ocupació per persones aturades de llarga durada a la Segarra.

Dies enrere el Consell Comarcal va rebre una subvenció del departament de Treball de la Generalitat per poder dur a terme a la Segarra el Programa d’Ocupació per persones aturades de llarga durada. Aquest programa pretén inserir en el món laboral fins a un nombre de 60 persones que es troben a l’atur des de fa temps.

DIJOUS 21 FEBRER 2013

El programa es porta a terme concretament des de l’àrea de promoció econòmica del Consell on actualment es troba en el moment de procés de selecció de les persones que podran accedir a aquest programa que els permetrà tenir una tutorització, formació, pràctiques i experiència professional.

Dins d’aquest procés ja s’han realitzat més de 30 entrevistes, i a més a més, durant aquest mes de febrer s’han realitzat 4 reunions informatives i se n’ha programat una cinquena als municipis més grans de la nostra comarca.

L’objectiu de les reunions informatives és exposar què és el Programa, en quines actuacions es concreta i quins compromisos suposa participar-hi. D’aquesta manera, les persones interessades que compleixen els requisits, poden concertar una entrevista com a candidats/es a formar-ne part.

La primera va ser realitzada a Cervera el passat dilluns 11, la segona es va dur a terme a la vila de Torà, el passat dijous 14 de febrer a la Sala Polivalent de l’Ajuntament, la tercera va ser el divendres 15 de febrer al Centre Cívic Mestre Vianya de Sant Guim de Freixenet, que va comptar amb la participació de l’alcalde, Pere Solé, i la quarta s’ha fet a Guissona aquest dilluns 18 de febrer, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona on en la sessió hi va participar l’alcalde de Guissona, Xavier Casoliva.

Durant aquest mes i la primera setmana del proper mes de març finalitzarà el procés de selecció i començarà a desenvolupar-se l’acció de tutorització amb les persones participants seleccionades, juntament amb la promoció de la participació d’empreses i entitats sense afany de lucre al Programa. 

Dimecres, 20 de febrer del 2013