Guissona projecta una xerrada informativa sobre la normativa de la Llei d’estrangeria

Es va comptar amb la presència de la regidora de serveis socials, Carme Farré. La xerrada va anar a càrrec de Toni Moya, assessor del Centre d’Informació de Treballadors Estrangers (CITE) de CCOO. Va centrar la xerrada en les novetats en el procediment per a l’obtenció de la nacionalitat espanyola per residència. I temes d’estrangeria com les autoritzacions de residencia, renovacions d’autoritzacions, reagrupaments familiars, entre altres.

DIMARTS 24 GENER 2017

Dimarts, 24 de gener.

 

El Consell Comarcal projecta xerrades informatives sobre la normativa de la Llei d’estrangeria a Cervera i Guissona.

 

Des del servei d’orientació i assessorament jurídic en matèria d’estrangeria al Consell Comarcal es va detectar la necessitat de realitzar xerrades a Guissona i a Cervera en relació a diferents tràmits de la Llei d’Estrangeria i sobre els importants canvis que hi hagut, en l’últim mes. Concretament canvis relacionats amb l’adquisició de la nacionalitat espanyola per residència.

 

Les xerrades van anar a càrrec de Toni Moya, assessor del Centre d’Informació de Treballadors Estrangers (CITE) de CCOO. Va centrar les xerrades en les novetats en el procediment per a l’obtenció de la nacionalitat espanyola per residència. I temes d’estrangeria com les autoritzacions de residencia, renovacions d’autoritzacions, reagrupaments familiars, entre altres.

 

A Cervera i Guissona la presentació de les xerrades va anar a càrrec de la consellera comarcal de serveis socials al Consell, Núria Magrans. Va explicar que la projecció d’aquestes xerrades respon també a les peticions que des de les associacions de nouvinguts a la comarca fan al Consell Comarcal perquè se’ls informi als col·lectius sobre els tràmits vigents.

 

Totes dues xerrades es realitzen des del servei d’immigració del Consell Comarcal amb el suport de la Paeria de Cervera i l’Ajuntament de Guissona. A Guissona també es va comptar amb la presència de la regidora de serveis socials. Carme Farré.  

 

Informació (i fotografies) facilitada pel Consell Comarcal:  

Carlota Bartra

Àrea de Comunicació

premsa@ccsegarra.cat comunicacio@ccsegarra.cat

 

Tel. 973 531 300