Guissona projecta una xerrada per prevenir els trastorns del comportament alimentari.

En el marc de les activitats del Pla Educatiu d’Entorn que porta a terme l’Ajuntament de Guissona aquest passat mes de novembre es va dedicar una sessió del Programa Aprendre amb tu a la prevenció dels trastorns del comportament alimentari, concretament el mites i els hàbits alimentaris.

DILLUNS 21 NOVEMBRE 2011

Guissona projecta una xerrada per prevenir els trastorns del comportament alimentari.

 

Guissona.- En el marc de les activitats del Pla Educatiu d’Entorn que porta a terme l’Ajuntament de Guissona aquest passat mes de novembre es va dedicar una sessió del Programa Aprendre amb tu a la prevenció dels trastorns del comportament alimentari, concretament el mites i els hàbits alimentaris. 

La xerrada va tenir lloc a l’Espai Fassina de Guissona i vam comptar amb una desena de participants. La xerrada de caràcter familiar, es va desenvolupar amb la intervenció de les mares assistents que van poder compartir pors, inquietuds i dubtes de cara a la possibilitat d’aquests trastorns en els seus fills.

Com a objectiu principal de la xerrada era donar les eines suficients per a la prevenció. Per aquest motiu es va treballar en el fet de trencar mites com l’aigua entre àpats engreixa, suar molt fa perdre pes, entre altres. I generar els instruments per a fomentar hàbits i estils de vida saludable. Es van treballar els conceptes de malalties de comportament alimentari, els factors de risc i els senyals d’alerta, com també, la prevenció de la família. 

Xerrada

 

Dilluns, 21 de novembre de 2011

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat