Un grup d'estudiants de Guissona projectaran la cursa Sant Silvestre Romana

Un grup d'estudiants de 4t d'ESO del centre concertat FEDAC Guissona han organitzat pel 31 de desembre una cursa Sant Silvestre Romana. Els diners recaudats a través de la inscripció es donaran a la ONG Proactiva Open Arms.

DIVENDRES 16 DESEMBRE 2016

Tal com expliquen els estudiants implicats a la iniciativa és un projecte que va més enllà d'una cursa per celebrar l'acabament de l'any i l'inici del nou.

 

 

"L'Organitzem perquè ens fa molta il·lusió donar el 50% dels beneficis que n'obtinguem a l'ONG Proactiva Open Arms. Hem estat seguint tots els esdeveniments succeïts durant els darrers 2 anys amb la crisi dels refugiats i ens commou la seva situació i volem ajudar a canviar el món amb les eines que es pugui. Aquesta aportació potser no canviarà el món però sí que ens servirà a nosaltres per intentar fer passos endavant".

 

Així el proper 31 de desembre de 2016 es projactarà una cursa de 2km de recorregut per dins  la vila de Guissona i cada participant pagarà una inscripció de 2€ el 50% serà per la ONG Proactiva Open Arms. 

 

Desitgem que ens volgueu ajudar a fer difusió de la Sant Silvestre Romana que tenim preparada a Guissona i que espera rebre molts participants solidaris! 

Per a més informació ens trobareu al Facebook: Sant Silvestre Romana.

 

Representants: Ainhoa B, Dani Mazo i Clara P.

Alumnes: Sullayman Sowe, Xavi Gomà, Joana Pérez, Carlota Gomà, Adrià Zamora, Marta Querol, Karen España, Sarai España, Roger Jounou, Josep López, Gina Farré, Zaira Ramírez, Àlex Stoian, Júlia Ribas, Inés Garcia, Tània Bilik, Guim Estruch i Fabià Bescós.