Guissona promou amb diferents cursos la inserció laboral dels aturats.

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal i l’Ajuntament de Guissona ja portem temps treballant en el foment de l’ocupabilitat de la població aturada del municipi i voltants, concretament el Servei d’orientació laboral amb igualtat d’oportunitats del Consell Comarcal es porta donant al municipi des del mes març de 2010.

DIMECRES 18 DESEMBRE 2013

Guissona promou amb diferents cursos la inserció laboral dels aturats.

Guissona projecta una formació de recerca de feina amb l’objectiu de conèixer els recursos existents a la xarxa. El curs s’ha organitzat conjuntament entre el Consell Comarcal i l’Ajuntament de Guissona des de les seves respectives àrees de promoció econòmica. Els assistents al curs han conegut l’eina INFOJOBS i s’hi ha inscrit amb la finalitat de buscar feina relacionada amb el seu perfil professional. A més, se’ls hi ha facilitat un dossier per tal que els hi faciliti la pràctica posterior dels coneixements apresos al curs. A hores d’ara, Infojobs és la borsa de treball més utilitzada i la que té més índex d’inserció laboral (segons els mitjans de comunicació).

El curs ha tingut una durada de dues hores i s’ha portat a terme al mateix Ajuntament de Guissona. La regidora de benestar, Anna Santacreu, ha presentat el curs informant als usuaris de la importància de l’ús d’Internet com a eina de recerca de feina.

 

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal  i l’Ajuntament de Guissona ja portem temps treballant en el foment de l’ocupabilitat de la població aturada del municipi i voltants, concretament el Servei d’orientació laboral amb igualtat d’oportunitats del Consell Comarcal es porta donant al municipi des del mes març de 2010.