GUISSONA PROMOU UNA OFERTA CONJUNTA D’EXTRAESCOLARS DE TARDA

El passat mes de març es va crear a Guissona el projecte INTERAMPA, una proposta sota el paraigües del Pla Educatiu d’Entorn que uneix les AFEs de tots els centres educatius: la llar d’infants municipal Patufet, l’Escola Ramon Estadella, l’Escola Ramon Faus, la FEDAC Guissona i l’INS Guissona. Entre les activitats que es porten a terme en destaca la promoció conjunta de les activitats extraescolars de tarda d’infantil i primària.

DIMARTS 20 AGOST 2019

El passat mes de març es va crear a Guissona el projecte INTERAMPA, una proposta sota el paraigües del Pla Educatiu d’Entorn que uneix les AFEs de tots els centres educatius: la llar d’infants municipal Patufet, l’Escola Ramon Estadella, l’Escola Ramon Faus, la FEDAC Guissona i l’INS Guissona.

Entre les activitats que es porten a terme en destaca la promoció conjunta de les activitats extraescolars de tarda d’infantil i primària. Els alumnes, independentment del centre de procedència poden inscriure’s a les activitats d’infantil i primària de qualsevol dels centres de la vila.

A més a més, les AFEs en conveni amb l’Ajuntament són les que escullen les xerrades de l’Escola de Pares Municipal, pel proper curs 2019-2020 han definit 4 xerrades que es portaran a terme a la Biblioteca Municipal en divendres al vespre i entre les quals hi destaquen ponents com Dolors Reig, Boris Mir i Neus Planell.

Un altre dels eixos de treball de l’Interampa i sota demanda de les famílies nouvingudes ha estat la promoció de cursos de català en horari de migdia (de 15 a 17h) mentre els nens i nenes són a  l’escola, amb l’objectiu de promoure la implicació de les famílies amb els centres, tant per poder donar suport en l’aprenentatge dels fills com en la comunicació família-centre.

Altres propostes de l’INTERAMPA també són la promoció dels casals de Nadal i de Setmana Santa en els espais escolars de l’Escola Ramon Faus i Esteve i de l’Escola Ramon Estadella, amb l’objectiu de captar més nens i nenes en els casals.

I finalment, l’eix de treball d’enguany de l’INTERAMPA serà la promoció de la mobilitat amb activitats durant tot el curs.

L’INTERAMPA pretén unir esforços amb l’objectiu de treure el màxim profit de les propostes educatives que Guissona organitza a nivell de municipi.

 

TRÍPTIC INTERAMPA