GUISSONA PROPOSA UN CARNAVAL INDIVIDUAL, EN FAMÍLIA O AMB GRUPS BOMBOLLA

Aquest divendres Guissona fa el tret de sortida a un Carnaval diferent. Enguany, les ordres del Rei Carnestoltes promogudes pel Pla Educatiu d'Entorn arribaran als centres educatius per mitjà d'un vídeo de l'artista local Glòria Ribera

DIJOUS 04 FEBRER 2021

 

Aquest divendres Guissona fa el tret de sortida a un Carnaval diferent. Enguany, les ordres del Rei Carnestoltes promogudes pel Pla Educatiu d'Entorn arribaran als centres educatius per mitjà d'un vídeo de l'artista local GLÒRIA RIBERA, que cada dia amenitzarà les aules amb la cançó QUAN ARRIBA EL CARNESTOLTES i a continuació donarà la ordre pel dia següent.

A més a més, ella mateixa, via xarxes social, presenta el concurs INSTAGRAM, un concurs en el que es demana a guissonencs i guissonenques que es vesteixin de manera individual, en parella o en grups de menys de 6 persones (grups bombolla), i que es fotografiïn, allí on vulguin, però que a la imatge hi surti un 2021. Entre els participants es faran 3 sortejos, els afortunats/des si són una família guanyaran un lot de jocs de taula i si són individuals, parelles o un grup d'amics o amigues, un joc de taula per cada un/a. Per participar-hi només cal tenir el compte d’instagram públic, seguir l'ajuntament de Guissona, mencionar-lo amb @ajguissona i etiquetar amb #carnavalguissona2021

Dissabte dia 13 de febrer, dia de Carnaval, des de la regidoria de cultura i festes s'han anul·lat tots els actes, tot i això, dos personatges emblemàtics del Carnaval, de la companyia El Sidral, es passejaran per l'eix comercial, per recordar-nos que és Carnaval. Des de l'Ajuntament s'ha animat als comerços de primera necessitat, que obren el dissabte, a disfressar-se i fer-nos gaudir del Carnaval en la mesura que sigui possible.

 

El dimecres de cendra també s'ha anul·lat la cremada del rei carnestoltes i la sardinada de la Brigada.

 

La consigna de la regidoria de cultura és gaudir de Carnaval, des de casa i amb petits grups atesa la situació que estem vivint, esperant poder-lo recuperar més aviat.

 

Mira el vídeo amb la proposta del CARNAVAL A GUISSONA 2021

 

 

 

Guissona, 4 de febrer de 2021.