GUISSONA PROPOSA UNA DE RESIDUS EN EL MARC DEL LET’S CLEAN UP EUROPE D’ENGUANY

Entre el 2 i el 7 de maig GUISSONA realitzarà una campanya de recollida i de visibilització de residus a la plaça del Vell Pla en el marc del LET’S CLEAN UP EUROPE.

DIJOUS 27 ABRIL 2023

Entre el 2 i el 7 de maig GUISSONA realitzarà una campanya de recollida i de visibilització de residus a la plaça del Vell Pla en el marc del LET’S CLEAN UP EUROPE.

LET’S CLEAN UP EUROPE és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il•legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

En el cas de Guissona la campanya promou la recollida als camins de l’entorn de la vila fins al pou del gel, la Font de l’Estany, les Serres, l’entorn del Torrent del Passarell, Tapioles, etc. Enguany es convida a tothom a títol individual i familiar a participar de l’activitat. Per a fer-ho podeu recollir el material del recollida al Museu de Guissona, al Casal Jove i a l’Ajuntament de Guissona. Es repartirà un kit amb bosses i guants.

La campanya promoguda per l’Àrea de Residus del Consell Comarcal ha estat dinamitzada per l’Ajuntament de Guissona i pel Pla Educatiu d’Entorn i també ha comptat amb la col•laboració del Museu de Guissona i del Casal Jove. Des de l’Àrea de Medi ambient i d’esports de l’Ajuntament de Guissona s’anima a fer l’activitat combinant l’exercici físic i el compromís mediambiental, aprofitant les sortides per la naturalesa per recollir la brossa que trobem pel camí.

El 2022 Guissona va recollir 500kg d’escombraries durant la setmana del Let’s clean up. Gràcies a tothom per participar en la neteja de l’entorn de la nostra vila.

 

Guissona, 27 d’abril de 2023