Guissona recapta 6023,40€ per la Marató

Una vegada fet el recompte final i sumats els entrepans venuts durant l'espectacle de l'Escola de Dansa Montse Esteve, la recaptació de Guissona per la Marató de TV3 ha estat de 6023,40€

DIUMENGE 13 DESEMBRE 2009

Guissona es solidaritza amb la Marató amb la participació d’un miler de persones a la IV FESTA D’ENTITATS PROMARATÓ DE TV3, les quals han aportat 6023,40€ a la MARATÓ d’enguany.
 
La solidaritat es va iniciar les nits del divendres i dissabte als pubs amb una guardiola solidària que a primera hora del matí ha arribat a la FESTA D’ENTITATS i s’ha sumat a les activitats de la festa: pilar d’inauguració a càrrec dels Margeners de Guissona, actuacions de l’Escola de Música i de l’Associació Montse per al Càncer, cercavila de Gegants i Gralles, percussió senegalesa, batucada amb els un, dos, tres, kuà, tallers diversos, bingos solidaris i un munt d’activitats han omplert el pavelló municipal de la nostra vila.
 
La inauguració oficial ha anat a càrrec de l’Alcalde de la Vila i del director dels serveis territorials d’educació, el Sr. Antonio López. Durant el dia s’ha fet entrega del premi de la felicitació de nadal de l’Alcalde, la guanyadora ha estat realitzada per l’alumna del Col·legi Mare de Déu del Roser, Mar Grau. I també s’ha sortejat una rèplica de rellotges tous de Dalí, realitzada pels alumnes de l’aula oberta de l’IES Guissona.
 
Un miler de persones de diferents cultures i nacionalitats han participat i gaudit de la festa solidària on a més de les associacions culturals i de lleure de la vila hi ha participat les associacions de nouvinguts: saharauis, senegalesos, ucranians i senegalesos, s’han unit a les AMPES dels nostres centres educatius i a les entitats de la vila, fent-se tots ells solidaris amb la Marató.
 
La cloenda a càrrec de l’Escola de Dansa Montse Esteve ha omplert de gom a gom el pavelló de la vila, en el que s’hi ha concentrat més de 800 persones, que han gaudit d’una actuació de dansa en homenatge al desaparegut Michael Jackson.