GUISSONA RECUPERA EL CARNESTOLTES AMB ÈXIT DE PARTICIPACIÓ POPULAR

La regidoria de cultura amb la col·laboració dels Kuartos 98 recuperen el carnaval de Guissona amb actes multitudinaris.

DIMARTS 21 FEBRER 2023

El passat 18 de febrer, Guissona va celebrar la seva festa de Carnestoltes amb èxit de participació popular i vàries activitats per a totes les edats.

La jornada s’inicià amb la desfilada de disfresses infantil, que va ser amenitzada per Alea Teatre. En aquesta activitat hi van formar part una setantena de nens i nenes de Guissona fins a dotze anys d’edat, i que van travessar la catifa vermella lluint les seves vestimentes temàtiques. Tots els infants participants, van entrar al sorteig d’obsequis i experiències gràcies a la col·laboració dels comerços locals.

Amb l’espectacle UN DIA GENIAL, la companyia també va amenitzar aquest matí assolellat amb cançons i balls aptes per a tothom que van fer gaudir a grans i petits.

Els Kuartos 98 van vendre coca i xocolata per a tothom.

Durant l’espectacle, l’Associació Gastronòmica LA MANDUCA elaborà una truita de patates gegant, feta amb gairebé 300 ous, i que posteriorment van poder degustar les persones que acudien a la plaça major de la vila.

L’activitat va continuar a la tarda amb la rua de comparses, una rua que va tenir 8 colles inscrites amb gairebé 300 persones participants que es van disputar els premis del concurs:

  • Premi comparsa amb carrossa – Els palplantats
  • Premi comparsa sense carrossa – Green Glass
  • Premi comparsa multitudinària – Els Espantaocells i el Sr. Estadella

Les colles van fer el seu lluïment a la plaça bisbe benlloch a ritme d’Alea Teatre davant del jurat, format per membres de l’Associació de dones, alumnes de l’Escola de Dansa Montse Esteve,  i de la regidora de cultura.

Seguidament, els Kuartos 98 van organitzar un sopar popular a base d’hamburgueses, que a donar pas a una nit carnavalera de gresca i disbauxa al local dels Margeners (Centre Catòlic) amb el grup Karaoke’s band i el DJ kuartos’98.