Guissona recupera l’aplec de l’Ermita de Sant Pere dels pastors.

En els últims anys, l’Aplec s’havia reduït a la celebració de la missa en honor al Sant i el repartiment de coca i barreja entre els assistents.

DILLUNS 02 JULIOL 2012

Guissona recupera l’aplec de l’Ermita de Sant Pere dels pastors.

Guissona.- El passat divendres, 29 de juny i en motiu de la diada de Sant Pere, es va recuperar a Guissona l’antic aplec a l’Ermita de Sant Pere dels Pastors. En els últims anys, l’Aplec s’havia reduït a la celebració de la missa en honor al Sant i el repartiment de coca i barreja entre els assistents.


Des de la regidoria de cultura i amb l’objectiu de recuperar la festa, enguany s’hi ha donat un valor afegit, ja la vesprada i amb el sol baix, es va fer una mostra de balls tradicionals catalans a càrrec de l’Esbart Lleidatà de Dansaries, una mostra que va deixar molt bon gust de boca entre els assistents i que permetrà recuperar aquesta tradició.


Cal recordar que l’espai de Sant Pere és propietat privada i pertany al guissonenc Jaume Pujol, el qual cedeix l’accés a l’espai cada any a la població de Guissona perquè pugui gaudir de la diada del seu patró.

 

 

Dilluns, 2 de juliol de 2012

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat