GUISSONA RENOVA EL JUTGE DE PAU

L’Ajuntament de Guissona va celebrar el passat 13 de juny de 2023 l’últim Ple municipal extraordinari, amb l’objectiu d’aprovar les últimes actes amb el govern actual.

DIMECRES 14 JUNY 2023

L’Ajuntament de Guissona va celebrar el passat 13 de juny de 2023 l’últim Ple municipal extraordinari, amb l’objectiu d’aprovar les últimes actes amb el govern actual. Una vegada finalitzat aquest, es va fer un homenatge al Sr. Miquel Castelló Farré, que ha estat durant vint-i-tres anys el jutge de pau de l'Ajuntament de Guissona. El regidor Miquel Julià li va llegir un poema, i seguidament l’alcalde Jaume Ars, li va fer entrega d’una medalla en honor a la seva tasca durant tots aquests anys al càrrec.

A l'acte hi van assistir els diferents alcaldes Josep Cosconera i Xavier Casoliva, amb qui va compartir la tasca, tot l'equip de govern actual i futur, els nous jutges de pau, familiars, amics i veïnat de Guissona. Molt emocionat va dirigir unes paraules d’agraïment a tota la població

Avui dimecres 14, el nou Jutge de pau Isidre Vidal Pujol, i el seu substitut Antonio Condal Tomàs han pres possessió del càrrec i ja exerceixen les noves responsabilitats.

 

Guissona, 14 de juny de 2023