GUISSONA REOBRE EL CASAL JOVE DESPRÉS D'UNA LLARGA ÈPOCA DE CONFINAMENT

Després d'una llarga època de confinament, avui Guissona reobre el Casal Jove l'"Escorxador" amb totes les mesures de seguretat.

DIVENDRES 18 SETEMBRE 2020

 

 

Després d'una llarga època de confinament, avui Guissona reobre el Casal Jove l'"Escorxador" amb totes les mesures de seguretat.

L'espai ha estat adaptat per poder-hi acollir una trentena de joves amb les mesures preventives davant la pandèmia de la Covid19. S'hi han instal·lat dispensadors de paper, gels hidroalcohòlics, desinfectants pels materials i el mobiliari i els joves hauran de desinfectar-se les mans a l'entrar i sortir i també prendre's la temperatura.

Aquest espai estarà obert tots els caps de setmana, de divendres a diumenge en horari de tarda-vespre.

 

D'altra banda, està previst que abans d'acabar l'any l'espai acollirà un punt d'informació juvenil on s'hi trobarà tota aquella informació interessant per als i les joves del municipi mitjançant una atenció personalitzada i gratuïta de professionals. També s'hi trobarà activitats informatives, taulers d'anuncis, materials d'autoconsulta, exposicions, ordinadors amb connexió a Internet, serveis d'assessorament...

 

A més a més, s'invertirà amb nou mobiliari i es restructurarà l'espai amb l’objectiu de renovar i millorar-lo.

 

 

#Guissona #casaljove #joventut