GUISSONA REP ALS REIS D’ORIENT AMB LA PLUJA

Un any més, Ses Majestats van arribar a Guissona per l’avinguda de Cervera, encoberts per la pluja, que va ser un dels regals més desitjats.

DIMECRES 10 GENER 2024

Un any més, Ses Majestats van arribar a Guissona per l’avinguda de Cervera, encoberts per la pluja, que va ser un dels regals més desitjats. Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Guissona i els Kuartos 99 es va dur a terme la cavalcada amb les carrosses fins al Portal de l'Àngel, retallant una mica el recorregut per arribar abans a l'església de Santa Maria que es va omplir de gom a gom, i que va acollir els discursos de reis i les tradicionals pregàries per la cohesió entre cultures.

Després les famílies que ho van desitjar, es van traslladar a l'Ateneu on els infants més petits es van poder fotografiar amb ses majestats.

La pluja no va aturar la penjada dels tradicionals cartells de reis, una tradició que ja forma part del patrimoni etnològic de la nostra vila. El jovent de Guissona surt a la nit als carrers per fer notícia de tot allò que passa a la nostra vila durant l’any (Comerços, Empreses, Ajuntament, CAP, festes...)

 

Guissona, 10 de gener de 2024.