Guissona reprèn els cursos de català.

En l’acte de presentació del curs la regidora dels Serveis Socials de l’Ajuntament, Sra. Anna Santacreu, va destacar que enguany els cursos compten amb una notable participació respecte a altres anys, destacant així la demanda considerable dels cursos i la seva alta participació.

DIMECRES 11 GENER 2012

Guissona reprèn els cursos de català.

 

Guissona.- El passat mes de desembre l’Ajuntament de Guissona va començar el curs de català de nivell bàsic del Consorci per la Normalització Lingüística (CNL). El curs finalitzarà el mes de març i compta amb una vintena d’alumnes. El curs té una durada de 45 hores i està obert a  la població adulta d’origen estranger que vol desenvolupar les seves habilitats de comprensió i producció oral amb finalitat de poder resoldre en català les necessitats fonamentals de la vida quotidiana.

 

En l’acte de presentació del curs la regidora dels Serveis Socials de l’Ajuntament, Sra. Anna Santacreu, va subratllar la importància del coneixement de la llengua catalana. Va destacar que enguany el curs compta amb una notable participació respecte a altres anys, destacant així la demanda considerable dels cursos i la seva alta participació.

 

El curs es projecta al llarg de dos dies a la setmana i s’organitza des del CNL, l’Àrea d’Immigració de l’Ajuntament i la Biblioteca municipal, qui es qui cedeix l’espai.

La formació està subvencionada per la Direcció General per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya.

 

Així mateix, la setmana anterior a l’espai Caserna de Guissona es va iniciar el curs de català de nivell inicial de 20 hores del CNL en el qual hi participen una vintena d’alumnes.

 

Dimecres, 11 de gener de 2012

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat