GUISSONA RET HOMENATGE A LA GENT GRAN

Un homenatge en el que hi van participar més de dues-centes persones i on a més del dinar i el ball, es va presentar el documental GUISSONA, L'EVOLUCIÓ D'UN POBLE, un document fet en base a 40 entrevistes en profunditat a guissonencs i guissonenques, que ens han explicat la història de la nostra vila.

DILLUNS 20 JUNY 2022

El passat dissabte, després de dos anys de pandèmia, es va tornar a celebrar la Festa de la Gent Gran, una festa que ret homenatge a la població de la nostra vila major de 65 anys. Més de dues-centes persones es van trobar al pavelló poliesportiu en un dinar de germanor.

En el marc d’aquesta festa es va presentar el documental GUISSONA. L’EVOLUCIÓ D’UN POBLE, un documental que ens dona a conèixer el passat de la nostra vila, de la ma dels guissonencs i guissonenques que han estat protagonistes de l'evolució de Guissona. El documental s’ha estat treballant des de finals del 2021 i recull gairebé una quarantena d’entrevistes a persones individuals que ens han explicat la història de Guissona.

Aquest vídeo va sorgir com a iniciativa de la regidoria de cultura i la regidoria d'acció social de l’Ajuntament de Guissona i s’ha elaborat amb el suport de l’empresa SABEM.COM que va comptar  amb el suport d’una Comissió Assesora formada per representant de l’Ajuntament de Guissona, del Museu de Guissona, de la Fundació bonÀrea, del Casal de la Gent Gran i amb persones individuals com Claustre Tomàs Bertran, Joan Fornsubirà Marsol i  Ramona Mir Mas.

L’objectiu és seguir treballant en futurs documentals, a partir de els entrevistes en profunditat que es van fer a aquestes quaranta persones.

El documental va ser acollit amb emoció i èxit i ja compta amb més de 1000 visualitzacions a youtube. El podreu veure a: https://www.youtube.com/watch?v=PKO52NFX5ZQ

Tot i la calor, la festa, el documental i el ball de cloenda, van tenir molt bona acollida i seguirà portant-se a terme anualment.