GUISSONA RET HOMENATGE A LA GENT GRAN

El passat diumenge, 11 de juny i com ja és tradició, l'Ajuntament de Guissona va retre homenatge a la vellesa amb un dinar que va acollir 260 persones grans.

DIMARTS 13 JUNY 2023

El passat diumenge, 11 de juny i com ja és tradició, l'Ajuntament de Guissona va retre homenatge a la vellesa amb un dinar que va acollir 260 persones grans.

La trobada es va iniciar a 2/4 de 2 del migdia amb l'arribada de les persones convidades. Totes elles van passar per un photocall on es van fer la fotografia de record, i a continuació es van entaular amb un bon dinar, en el que hi van participar també les autoritats municipals i les persones representants de la Junta del Casal de la Gent Gran. En aquest moment en Josep M. Ferreras, actual regidor de Gent Gran va presentar a l'Elena Guirado, nova regidora resultant de les darreres eleccions municipals.

Després de dinar es van fer uns parlaments per part de l'Ajuntament i del Casal de la Gent Gran, fou en aquest moment que es va retre homenatge a l’avi i l’àvia més grans de la nostra vila, els dos de 99 anys, en Florencio Rius i Marsol i la Rosa Pallares Figueras. Se'ls va obsequiar amb un ram de flors, el Florencio el va rebre al mateix pavelló i a la Rosa se li va portar a casa. També es va fer un merescut record a la Maria Petit, que va morir aquesta setmana amb 105 anys a la residència de la Fundació bonÀrea.

Amb una copa de cava i un brindis pels nostres avis i àvies es va donar pas al ball, amb SOM-HI BAND, que va fer aixecar de la cadira a molts avis i àvies.

Una bona vetllada de reconeixement com a poble a aquells guissonencs i guissonenques de més de 65 anys per tot allò que han aportat a la nostra vila, dedicació i treball al poble, a la família i a la societat. Esperem repetir l'any vinent aquesta trobada.

 

Guissona, 13 de juny de 2023