GUISSONA S’OMPLE DE FLORS

El passat divendres, 4 de juny, va tenir lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de Guissona l’acte d’entrega de premis del concurs OMPLIM CASA NOSTRA DE FLORS.

DIMARTS 08 JUNY 2010

Una vintenta de guissonencs i guissonenques van participar en aquest concurs que enguany ha volgut tenir més cobertura amb la participació popular, donant la veu a la població de Guissona per decidir quin jardí, balcó i espai públic els agradava més, independentment que s’haguessin presentat o no al concurs.
 
En la categoria jardins, el jardi guanyador va ser el de Juan Manuel Pérez, ubicat al carrer Castanyers, 16 i en la categoria balcons, el guanyador va ser el de Maricel Llobet, situat a la rambla dels Segadors, 26.
 
En la categoria comunitats, associacions i barris, enguany han guanyat les finestres de la Fundació CAG i la votació popular va donar la menció especial al balcó de Genoveva Lobo, ubicat al carrer Xaloc, 1.
 
Amb totes les votacions populars es va sortejar un lot de plantes d’exterior, que el va guanyar la guissonenca, Carme Martin.
 
El mateix dia es va fer l’entrega de premis del concurs de cartells OMPLIM CASA NOSTRA DE FLORS edició 2011, destinat a nens i nenes de tercer i quart de primària, i organitzat pel Pla Educatiu d’Entorn, el premi se’l va emportar la Maria Ibós Martí de quart curs del Col·legi Mare de Déu del Roser.