GUISSONA SOLIDÀRIA AMB LA MARATÓ

Un any més, una quarentena d’entitats de Guissona organitzen activitats solidàries en suport a la MARATÓ de TV3 sota el paraigües del Pla Educatiu d’Entorn. Les activitats es portaran a terme al llarg de dissabte i diumenge, concentrant-se la majoria el diumenge, 14 al pavelló en el marc de la Fira d'Entitats.

DIMECRES 10 DESEMBRE 2014

Un any més, una quarentena d’entitats de Guissona organitzen activitats solidàries en suport a la MARATÓ de TV3 sota el paraigües del Pla Educatiu d’Entorn.


Les activitats s’inicien el dissabte, 13 amb la pedalada solidària, tornejos de padel, campionat de futbol 3x3, partits de futbol i pessebre vivent, diferernts actes solidaris que s’esdevindran al llarg de tot el dia.


I el diumenge, s’esdevé la jornada solidària, una jornada que s’inicia a les 11 del matí i que s’allarga fins a quarts de deu del vespre i en la que hi participen totes les entitats amb exposicions, tallers, activitats, zumba, música, … on no hi faltarà la xocolatada popular d’inauguració, balls d’arreu del món, gegants i capgrossos, batukada, gralles, castells, … un munt d’activitats de les que en gaudiran petits i grans, al pavelló poliesportiu.
L’entrada al pavelló és una aportació solidària de 5€ els majors de 12 anys, en suport a la Marató de TV3.


La jornada clou amb l’espectacle de l’Escola de Dansa Montse Esteve, solidaritat en dansa.


El cartell i el díptic de l’edició d’enguany han estat elaborats pels alumnes de l’Aula Oberta de l’INS Guissona, sota el concepte, amb el cor no s’hi juga.

Tota la informació a:
http://www.guissona.cat/la-vila/educacio/marato